Gravid smerter nederst i magen operere underlivet

du tar deg derfor en tur til legen din i løpet av noen dager. Hvis barnet sparker samme sted, kan det føles som om, du har et blåt mærke på indersiden af livmoderen. Spændinger og trækken, ømhed eller en brændende fornemmelse. Efter 2 - 3 måneder falder kroppen mere til ro i sin nye tilstand. Du må ha med deg morgenurinen i et sterilt glass. Men hvis den ikke slår ut, skal prøven isåfall sendes til et mikrobiologisk laboratorium for dyrkning. Et symptom som kommer så plutselig at du kan tidfeste det på den måten du gjør, hos en ellers frisk person, tyder i sterk grad på at du har "et eller annet mao.

Videos

Japanese Brother sister operation. gravid smerter nederst i magen operere underlivet Smerter nederst i magen kan. Hvis du er eller kan være gravid. Mer kroniske betennelser i tynntarmen eller tykktarmen kan også føre til smerter i underlivet. For å oppsummere, fikk du altså plutselig innsettende smerter i nedre del av magen og hyppig vannlating, for fire uker siden.

Gravid smerter nederst i magen operere underlivet - Fakta om

Så ble du en del bedre, men har fremdeles diffuse smerter i skrittet, nederst i magen og i testiklene. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra. Tidlig abort og graviditet utenfor livmoren gir også smerter i underlivet. Med underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner (se tegning av underliv) Underlivssmerter kan komme stamme fra kjønnsorganene, men det kan også komme fra urinblære, urinleder eller fra tarmsystemet. Til andre tider signaliserer underlivet med smerter, men det kan være veldig Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen.

0 tanker om “Gravid smerter nederst i magen operere underlivet

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *